Wie ben ik

Anne-Marie van Dongen – BSR practitioner te Breda

In 2008 heb ik, Anne-Marie van Dongen – BSR practitioner te Breda, op aanraden van een Bredase ondernemer, kennis gemaakt met Body Stress Release. Ik liep al bijna 20 jaar met lage rugklachten en bekkeninstabiliteit als gevolg van mijn zwangerschappen. Alle bekende mogelijkheden, fysiotherapie, mensendieck, chiropractors, masseurs, had ik al gehad maar niets leidde tot blijvende verbetering.

Na de tip, en enkele positieve ervaringen van anderen, heb ik besloten ook eens BSR (Body Stress Release) te gaan proberen, dit vanuit de gedachte; “baat het niet dan schaadt het niet”.

Na de serie van 3 afspraken, dag 1, dag 4 en dag 11, was het resultaat echter zodanig dat, na nog enkele vervolgafspraken, mijn klachten volledig verdwenen waren en tot op de dag van vandaag ook niet teruggekomen zijn!

​Ik was hier zo enthousiast over dat ik tegen mijn practitioner gezegd heb; “Dat zou ik ook wel willen kunnen”. Wat zou ik het fijn vinden om mensen op deze lichaamsvriendelijke manier te helpen met de verbetering van hun levenskwaliteit.

Anne-Marie van Dongen

“Whatever it is you’re seeking won’t come in the form you’re expecting.”

Maar zoals dat gaat, de waan van de dag, het leven gaat door, opgebouwde zekerheden, kinderen, kleinkinderen, een succesvol eigen bedrijf, half jaar naar Afrika, raakte het idee wat op de achtergrond. Toch is het idee nooit helemaal uit mijn gedachten verdwenen, en in de zomer van 2011 heb ik mezelf kandidaat gesteld voor de opleiding in Zuid-Afrika waarvoor jaarlijks 25 studenten wereldwijd worden geselecteerd.

Het moment dat ik hoorde dat ik toegelaten was, dat ik voor 6 maanden naar Zuid-Afrika kon, dat was slikken, je gedachten worden werkelijkheid. Wil ik dit wel, kan ik dit wel.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en deze kans genomen. Het bedrijf dat ik in 17 jaar opgebouwd heb heb ik overgedragen en in april 2012 ben ik naar Zuid-Afrika gevlogen om, niet gehinderd door enige medische kennis, de opleiding te volgen.

Zuid-Afrika was een ervaring om nooit te vergeten. De cursus was pittig en het achterlaten van kinderen, kleinkinderen en vrienden nog moeilijker. Maar ….. het is me gelukt. Ik heb 25 fantastische medestudenten gehad en enorm goede leraren. Het werd een tijd om nooit te vergeten. En nu kan ik ook u helpen met het loslaten van stress waardoor uw lichaam weer doet waar het voor bedoeld was. U in de gelegenheid stellen om soepel en klachtenvrij door het leven te gaan. Maak een afspraak zodat u het zelf kunt ervaren.

Afspraak maken of heeft u een vraag?