Klanten over BSR Breda

BSR behandeling gehad voor onze zoon van 8 jaar i.v.m. slaapproblemen. Na 5 behandelingen zijn zijn slaapproblemen sterk verminderd en ook is hij minder gespannen en heeft hij betere resultaten op school.

Margie

Baarle-Nassau

Aan het begin had ik, net zoals velen waarschijnlijk, geen idee wat BSR nu precies inhield. Er was bij mij een hernia geconstateerd en had hierdoor veel uitstraling naar mijn rechter been. Ook liep ik aan het einde van de dag zo goed als scheef. Ik heb BSR een kans gegeven en uiteindelijk heeft het mij ontzettend geholpen. Ik ben gestopt met fysiotherapie, wat ik, voor BSR, al bijna een jaar deed, en ben me gaan focussen op BSR. Nu ben ik eindelijk na 2 jaar vol met klachten, bijna zo goed als klachtenvrij. Hiervoor wil ik Anne-Marie ontzettend bedanken! Hopelijk helpt het andere ook in de toekomst.
Janne

Breda

Onze dochter van 16 heeft een hernia en gaat nu echt super vooruit. Eerst ruim een jaar wekelijks fysio gedaan. Ben blij dat we voor BSR hebben gekozen en de beslissing hebben genomen om niet te opereren! En ik moet eerlijk zeggen, dat wijt ik aan jouw behandelingen, was in eerste instantie behoorlijk sceptisch, maar eerlijk is eerlijk  DANK!! Ze kan weer als een normale puber stappen, met vriendinnen op stap etc. Zoals dat hoort bij deze leeftijd!
Wilma Funk

Breda

Op advies van mijn fysiotherapeut maakte ik kennis met BSR. Mijn klachten waren gewrichts- en spierpijn (artrose). Al na 2 van de 3 releases voelde ik me beter dan in jaren daarvoor. Ik voelde me los en licht. De practitioner stelde enkele gerichte vragen en deed vervolgens haar “ding”. De release vond ik ontspannend, ze nam de tijd en mijn hele lichaam kreeg haar aandacht (niet alleen de pijnplekken). Ze constateerde dat vele spieren vastzaten en verzekerde mij dat ze die los zou krijgen. Dat gebeurde ook. Het was alsof er een loodzware last van me afviel. Niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel. Ik voel me beter dan ooit. Ik stond en liep scheef naar voren, nu loop ik rechtop en zit heerlijk in mijn vel. Ik heb al jaren last van verhoogde bloeddruk, geloof het of niet: die is nu normaal. De zorgverzekeraar vergoed deze behandeling niet, dus betaal ik het zelf, het is het geld dubbel en dwars waard.
Elly

Ulvenhout

Bij mij heeft Body Stress Release heel goed geholpen. Ik kan na 64 jaar mijn hand weer gebruiken en alles doen. En na 55 jaar geen steken meer bij mijn hart. Nog heel hartelijk bedankt daarvoor. Ik ben heel gelukkig.
Cor Hensen Biemans

Ulvenhout

Whauwh, vannacht eindelijk weer eens pijnvrij geslapen! En dat door jouw geweldige behandeling, ongelooflijk! heel, heel erg bedankt en veel succes in je mooie nieuwe praktijkruimte.
Ria Huiding

Baarle-Nassau

Mijn zoon heeft 5 behandelingen gehad. Voorheen sliep hij verstopt en in een hoekje gerold. Vanaf de tweede behandeling sliep hij in een ontspannen en open houding. ook kreeg ik meer oogcontact met hem en kon hij gemakkelijker communiceren vanuit en over zijn gevoel. Voor ons is het een cadeautje dat er meer contact mogelijk is tussen moeder en een zoon met PDD NOS.
Catelijn

Breda

Afspraak maken of heeft u een vraag?