Wat zijn de kosten van een BSR consult bij Body Stress Release Breda

Het consult

Volwassenen

€ 65,- voor volwassenen

Baby’s en Kinderen

€ 45,- voor baby’s tot 3 jaar
€ 55,- voor kinderen van 3 tot 12 jaar

Let op: betaling van de kosten contant, er is geen pinapparaat in de praktijk aanwezig

Verhindering

Een afspraak is tot 24 uur van tevoren zonder extra kosten te annuleren; bij annuleren binnen 24 uur bent u het volledige bedrag van een consult verschuldigd. 

Behandelovereenkomst

Op alle behandelingen is onze behandelovereenkomst van toepassing, deze is hier na te lezen.

Beroepsverenigingen BSRAN, VBAG en RBCZ

BSR Breda is aangesloten bij BSRAN. BSRAN staat voor Body Stress Release Associatie Nederland. Dit is de Nederlandse beroepsvereniging van professionals, die gecertificeerd zijn om de Body Stress Release-techniek in praktijk te brengen. Alle leden van de associatie werken volgens regels die zijn vastgelegd in de notarieel goedgekeurde statuten en het huishoudelijk reglement. De kosten voor een consult zijn geheel in lijn met andere practitioners. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen voor natuurgeneeswijzen VBAG en RBCZ. Tevens ben ik ingeschreven in het AGB register van Vektis.

Body Stress Release is een gezondheidstechniek. Pijn, ongemakken of beperkingen? Veel klachten hebben een logische oorzaak: vastgezette spanning in spieren en/of bindweefsel, oftewel body stress. Body Stress Release (BSR) stimuleert het lichaam om die vastgezette spanning los te laten. Een release is precies, effectief en vriendelijk. De techniek is geschikt voor iedereen: jong en oud, ziek of gezond. Lees op deze site alles over body stress, Body Stress Release (BSR) en de beroepsvereniging. Ontdek zelf wat Body Stress Release kan doen voor uw gezondheid en uw welzijn.

Indruk van de praktijkruimte

Afspraak maken of heeft u een vraag?