BSR Breda in de media

BSR Breda is regelmatig zichtbaar in de (Bredase) media, waaronder Breda Bruist. Maar ook in andere uitingen over Body Stress Release komt u ons tegen. Op deze pagina geven we u een indruk van verschenen artikelen en wetenswaardig beeldmateriaal met de vraag: Wat is Body Stress Release?

Daarnaast kunt u op aan de rechterzijde van deze pagina een uitgave van het boek van Edith Wiersma – Body Stress Release in e-reader formaat downloaden.

“Edith Wiersma-Arts studeerde orthopedagogiek en bedrijfskunde. Ze dreigde in een rolstoel terecht te komen na een val van haar paard. Dankzij BSR kwam ze er weer bovenop. Ze heeft een drukke praktijk in Eibergen.
Body Stress Release (BSR) is een aanvullende gezondheidstechniek die in Zuid-Afrika is ontwikkeld en die nu door zijn verbluffende resultaten ook in Nederland bekendheid krijgt. “Bodystress” ontstaat doordat het lichaam, door overbelasting, spierspanning vasthoudt. De gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld: nek-, schouder- en rugklachten, hoofdpijn, migraine, maag- en darmproblemen, hernia”s, huilbaby”s, whiplashklachten en chronische pijn. Body Stress Release is een techniek die het lichaam aanzet de vastgezette spierspanning los te laten. Zo krijgt het eigen helende vermogen optimaal de kans het lichaam te genezen en zullen klachten verdwijnen. Body Stress Release zet het lichaam aan de vastgezette spierspanning los te laten.”

Ik wens u veel leesplezier. Mocht u desondanks nog vragen hebben kunt u altijd contact met me opnemen

Downloads

Publicatie Zin september 2011

Breda Bruist

Advertentie mei/juni 2013

Advertentie september 2013

Advertentie oktober 2013

Advertentie december 2013

Boek Body Stress Release

Body Stress Release van Edith Wiersma

Dit bestand heeft een epub bestandsformaat, dus uitsluitend leesbaar via een e-reader. Indien u geen e-reader heeft kunt u hiervoor een programma downloaden om het op uw computer te kunnen lezen.

Afspraak maken of heeft u een vraag?