Wat zijn de kosten van een BSR consult bij Body Stress Release Breda

  • € 55,- voor volwassenen / € 145,- voor de eerste 3 behandelingen (dag 1, 4 en 11)
  • € 45,- voor kinderen van 3 tot 12 jaar / € 125,- voor de eerste 3 behandelingen (dag 1, 4 en 11)
  • € 70,- voor baby’s en kinderen tot 8 jaar inclusief behandeling van moeder of vader  / € 190,- voor de eerste 3 behandelingen (dag 1, 4 en 11)

Let op: betaling van de kosten uitsluitend contant

Verhindering
Een afspraak is tot 24 uur van tevoren zonder extra kosten te annuleren; bij annuleren binnen 24 uur bent u het volledige bedrag van een consult verschuldigd.

Openingstijden
BSR Breda is geopend maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 en 20:00, woensdag en vrijdagochtend van 08.00 tot 13.00 en de gehele week telefonisch bereikbaar. (Om de rust tijdens een behandeling te waarborgen ben ik meestal niet in de gelegenheid om meteen de telefoon aan te nemen, dus spreek rustig in dan bel ik later terug. U kunt me ook een email sturen en alvast de dagdelen vermelden die u goed uitkomen dan kan ik mijn agenda alvast nazien).
Wilt u buiten de vermelde tijden een afspraak maken dan is dit, in overleg altijd mogelijk. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Beroepsverenigingen BSRAN, NIBIG en VBAG
BSR Breda is aangesloten bij BSRAN. BSRAN staat voor Body Stress Release Associatie Nederland. Dit is de Nederlandse beroepsvereniging van professionals, die gecertificeerd zijn om de Body Stress Release-techniek in praktijk te brengen. Alle leden van de associatie werken volgens regels die zijn vastgelegd in de notarieel goedgekeurde statuten en het huishoudelijk reglement. De kosten voor een consult zijn geheel in lijn met andere practitioners. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen NIBIG en VBAG, de beroepsverenigingen voor natuurgeneeswijzen.

Body Stress Release is een gezondheidstechniek. Pijn, ongemakken of beperkingen? Veel klachten hebben een logische oorzaak: vastgezette spanning in spieren en/of bindweefsel, oftewel body stress. Body Stress Release (BSR) stimuleert het lichaam om die vastgezette spanning los te laten. Een release is precies, effectief en vriendelijk. De techniek is geschikt voor iedereen: jong en oud, ziek of gezond. Lees op deze site alles over body stress, Body Stress Release (BSR) en de beroepsvereniging. Ontdek zelf wat Body Stress Release kan doen voor uw gezondheid en uw welzijn.

Indruk van de praktijkruimte

Kosten van een consult bij Vires Corporis - Body Stress Release Breda

​Zorgverzekeraars
BSR wordt in 2017 vergoed door de meeste zorgverzekeringsmaatschappijen. Controleer altijd of uw maatschappij dat ook doet of dat uw pakket (aanvullend) toereikend is. Weet u het niet zeker bel dan even met uw zorgverzekeraar. Belangrijk is om te vermelden dat ik aangesloten ben bij de beroepsverenigingen VBAG en NIBIG.